ArtBook - Kádár Tibor
Digitális album alkalmazás Apple iOS rendszerekre


ArtBook - Kádár Tibor

Az ArtBook – Kádár Tibor digitális művészeti album Kádár Tibor művészetét mutatja be életrajza, Géczi János tanulmánya, valamint több, mint 120 alkotás képének közlésével.

Kádár Tibor festőművész (1946 – 2021) művészi pályaíve egy körhöz hasonlatos. Az indulásánál oly meghatározó motívumok és témák több mint negyven évvel később is megjelennek az alkotásokon, vissza-visszatérnek, ezáltal egyfajta teljességet sugallnak, melyhez hozzátartozik az az út is, melyet művészetében bejárt: a realista ábrázolásmódtól az absztraktig, majd újra visszatért a figuratív művészethez..

Az ArtBook digitális művészeti album egy digitális könyv: fejezetekből áll, és éppen úgy olvasható, mint a hagyományos könyvek. A digitális könyvet a szokásos gesztusokkal lehet használni. A technológia lehetővé teszi a művek megtekintését különböző nézőpontokból, valamint a képek teljes képenyős megjelenítését. A művek katalógusából felhasználóbarát módon lehet válogatni különöző szempontok szerint, ilyenkor csak a kiválasztott művek képei jelennek meg. A kiválasztott képek, vagy az összes kép vetítésére is van lehetőség.

Ez a kiadvány magyar és angol nyelven olvasható.

screenshot1 screenshot2 screenshot7

Apple App Store